Aloita tänään ja varaa aikasi Personal Trainerille suoraan tästä linkistä!

Varattuasi ajan täytäthän taustatietolomakkeen. Mitä aikaisemmin täytät taustatietolomakkeen, sitä paremmin Personal Trainer ehtii perehtyä taustatietoihisi, jolloin saat varmasti omiin tarpeisiisi räätälöidyn henkilökohtaisen ohjauksen.

And in English: after you’ve scheduled a meeting with our personal trainer, please fill in this form.

Personal Trainer -paketit

 

Konsultaatio 35 €

Konsultaatio sisältää taustatietolomakkeen läpikäymisen ja tavoitteiden kartoittamisen. Konsultaation aikana Personal Trainer käy läpi nykytilanteesi ja miettii kanssasi sopivia keinoja tavoitteidesi saavuttamiseen. Konsultaation kesto on 30 minuuttia.

Kuntosaliohjaus 95 €

Ohjaus sopii erinomaisesti kuntosaliharjoittelua aloittavalle tai tauolta takaisin palaavalle henkilölle.

Kuntosaliohjaus sisältää lähtötilanteesi kartoituksen ja taustatietolomakkeen läpikäymisen. Tämän jälkeen sinulle laaditaan henkilökohtainen kirjallinen kuntosaliohjelma tavoitteiden, aiemman liikuntataustan, nykyisen terveydentilan sekä toiveiden perusteella. Ohjauksen kesto on 75 minuuttia.

Sinulle Räätälöity  225 € 

Sinulle räätälöidään Personal Training-paketti tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Pakettiin kuuluu 3 Personal Training-tapaamista. Tapaamiset ovat kestoltaan 60 minuuttia. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan toiveita, tavoitteita ja kuntotasoa. Samalla voidaan lähteä jo ensimmäisiin yhteistreeneihin Trainerin kanssa. Seuraavien tapaamisten sisältö ja aikataulu muokkautuvat sinun ja Trainerin yhdessä sopimien tavoitteiden mukaan.

Voit tarpeen mukaan ostaa pakettiin lisätapaamisia. Yhden lisätapaamisen kesto on 60 minuuttia ja hinta 70 €. Sinulle Räätälöity-paketin loppusumma määräytyy paketin sisällön ja koon mukaan ja on sovittavissa erikseen Personal Trainerin kanssa. Pakettiin voidaan yhdistää ravintoneuvonta (erillishintaan). Loppusumman voi maksaa sopimuksen mukaan joko yhdessä tai kahdessa erässä (2 x 120 €).

Tavoitteista totta   490 €

Paketti on suunnattu henkilöille, jotka haluavat muutosta ja lisämotivaatiota harjoitteluunsa päästäkseen tavoitteisiinsa!  Paketti sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat panostaa liikuntaharrastukseensa sekä oman tieto-taitonsa lisäämiseen Personal Trainerin avulla.

Paketti sisältää 7 tapaamiskertaa: Alkutapaamisen ja -testauksen sekä harjoittelun ohjelmoinnin, 5 yhteistä harjoituskertaa Personal Trainerin kanssa ja lopputestauksen jatkosuosituksineen. Tapaamisten kesto on 60 minuuttia. Loppusumman voi maksaa sopimuksen mukaan joko yhdessä tai kahdessa erässä (2 x 250 €).

Aloita jo tänään!

Tervetuloa ammattitaidolla toteutettuun henkilökohtaiseen ohjaukseen!