Skip to main content

Heritan Oy (1107563-0) myy verkkokaupan tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

1. Yhteystiedot

Heritan Oy / Fitness Club Olarium
Sähköposti: asiakaspalvelu@olarium.fi
Puhelin: 09 813 3330
Käynti/postiosoite: Kuunkehrä 4 C, 02210 Espoo

2. Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen (käyttääksesi palveluitamme) hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

3. Toimitusehdot lyhyesti

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli palvelua on käytetty tänä aikana, oikeus peruutukseen mitätöityy.

4. Palveluiden arvonlisävero:

hieronta 0 %, liikunta (kuntosali, ryhmäliikunta, mix-palvelut) 10 %, personal training, solarium, RDIF-kortit sekä tuotteet (videot) 24 % ja lisäravinteet 14 %.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tarjoushinnoista ilmoitetaan erikseen.

5. Tuotteet/tilaukset noudetaan Fitness Olariumin vastaanotosta aukioloaikoinamme

Mikäli tilaus koskee esimerkiksi kuntosalikorttia, kortti ladataan noudon yhteydessä. Kuntosali-, ryhmäliikunta- ja mix-kortit sekä solarium sarjakortit edellyttävät henkilökohtaisen Olariumin RFID-kortin hankintaa (á 15 € sisältäen arvonlisäveron 24%).

Mikäli maksat lahjakortilla, muistathan ottaa sen mukaan. Kadonneita lahjakortteja emme valitettavasti voi hyvittää, sillä kyseessä on käteiseen verrattavissa oleva maksuväline. Muistathan hyvissä ajoin käyttää lahjakorttisi ennen sen umpeutumista, koska valitettavasti emme voi vastaanottaa umpeutuneita lahjakortteja. Lahjakorttimme ovat voimassa 3kk ostopäivästä.

Personal Training paketeissa riittää, että 1. tapaaminen tapahtuu ennen lahjakortin umpeutumista (eli esimerkiksi 1. tapaaminen Tavoitteista Totta -paketista, ei kaikkia 7 x tapaamista). 10 x korteissa riittää, että lahjansaaja “aktivoi” kerrat käyttöön 3kk sisällä (josta alkaa kortin käyttöaika). 10 x korteissa itsessään on aina 3kk käyttöaika. Vanhentuneet kerrat jäävät kortille ja ostaessasi uudet 10 x, saat meillä aina vanhentuneet kerrat kaupan päälle!

6. Reklamaatiot

Toivomme, että reklamaatiotilanteissa asiakas on yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse mahdollisimman pian: asiakaspalvelu@olarium.fi. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@olarium.fi, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. 

7. Maksutavat

Checkout Finland Oy -palvelun avulla voit helposti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Maksutavat

8. Maksuehdot

Test