Solarium

Voit varata aikasi solariumiin soittamalla vastaanottoomme: 09 813 3330 tai käymällä paikan päällä aukioloaikoinamme. Sinun ei tarvitse omistaa Olariumin magneettikorttia, sillä meillä voit käydä myös kertamaksuilla solariumissa! 

australian gold4 300x272 Solarium

Kohtuullisesti käytettynä solarium on hyvä ihon yleishoito, etenkin psoriasis- ja akneiholle. Solariumin käyttö on myös suositeltavaa ennen aurinkolomaa palamisen riskin pienentämiseksi. Nauti siis solariumin valosta ja lämmöstä maltillisesti ja turvallisesti!

Voit varata ajan solariumiin aina puolen tunnin välein, tasatunnein ja puolelta; viimeinen aika on 30min ennen sulkemisaikaa. Kertamaksujen lisäksi myymme 5 x ja 10 x kortteja; hinnaston näet täältä

Solariumia voivat käyttää vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Australian Gold

Solariumkosmetiikan avulla nopeammin kaunis ja kestävä rusketus! Terve ja hoidettu iho ruskettuu nopeammin, saat syvemmän ja kauniimman rusketuksen, joka myös säilyy pidempään. Solariumia varten on kehitetty oma kosmetiikkasarja Australian Gold, joita jälleenmyymme vastaanotossamme! Australian Gold tuotteet sisältävät runsaasti erilaisia ainesosia, jotka sekä hoitavat ihoa että edistävät rusketusta solariumissa ollessa.

Kokeile ja löydä oma suosikkisi!