Kuntosali

Olariumin kuntosali on lämminhenkinen ja nuorekas paikka, jossa on kattava laite- ja vapaapainovarustus. Ennen kaikkea tällä salilla treenataan kunnolla!

Kuntosaliltamme löytyvät tarvittavat harjoittelupuitteet niin voimamiehille, satunnaisesti harjoitteleville kuin kuntoutujille. Kuntosalillamme on noin 500m² harjoittelutilaa. Laitteiden ja vapaapainojen lisäksi salilta löytyy myös venyttelyalue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita ja tukevarakenteisia Davidin, Startracin ja Technogymin malleja.

sali22 300x140 Kuntosali

Kuntosali 300x140 Kuntosali

Löydät kuntosaliltamme useita erilaisia levytankoja. Levypainoja löytyy runsaasti 1-25kg väliltä. Käsipainoja on 1 kilosta 50 kiloon asti, myös ladattavina. Olarium onkin saanut kehuja siitä, että vapaita painoja on paljon ja ne ovat tarpeeksi isoja! Kuntosaliltamme löytyy tehokkaaseen harjoitteluun myös 4-40 kilon kahvakuulia. Tiloissamme on maastavetolava, jolla voit harjoitella huoletta suuremmillakin painoilla.

Aerobiset laitteemme ovat Technogymin ja Star Tracin; salillamme on 11 kuntopyörää, joista kaksi on Spinning-pyöriä ja yksi Wattbike. Lisäksi laitevalikoimassa on kaksi soutulaitetta, stepperi, kolme crosstraineriä sekä kaksi juoksumattoa.

Treenin päätteeksi voit hyödyntää venyttelytilaamme, josta löytyy muun muassa jumppapalloja ja -mattoja, foam rollereita, keppejä, hyppynaruja, kuminauhoja sekä tasapainolauta.

Ikäraja kuntosalillemme on 16 vuotta. Tätä nuoremmille suosittelemme henkilökohtaisen ohjauksen toteutusta, josta nuori saa oman harjoitusohjelman käyttöönsä. Voit varata ajan ohjaukseen tästä linkistä. Lisäksi tarvitsemme huoltajan allekirjoittaman suostumuslomakkeen, jonka voit tulostaa tästä.