Personal Training

35,00 490,00 

Aloita tänään ja varaa aikasi Personal Trainerille suoraan tästä linkistä! / Start Today and book a Personal Training session from this link!

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen. Yhdessä ammattitaitoisen Personal Trainerin kanssa tehdyn harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista; ohjaajillamme on yli 20 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta ja alalta.

Harjoitusohjelma tehdään alusta loppuun räätälöitynä sinulle; olitpa sitten vasta aloitteleva liikkuja tai edistynyt treenaaja, hyödyt varmasti Personal Trainerin ammattitaidolla laatimasta ohjelmasta!

Konsultaatio 35 €

Konsultaatiossa käydään läpi asiakkaan taustatietolomake, jonka pohjalta kartoitetaan asiakkaan tavoitteet harjoittelun suhteen; Personal Trainer käy läpi nykytilanteesi ja miettii kanssasi sopivia keinoja tavoitteidesi saavuttamiseen. Tapaamisen kesto: 30min. Huomaathan, että Konsultaatio ei sisällä kuntosaliohjausta / kirjallista työtä.

Kuntosaliohjaus 95 €

Ohjaus sopii erinomaisesti kuntosaliharjoittelua aloittavalle tai tauolta takaisin palaavalle. Kuntosaliohjaus sisältää lähtötilanteesi kartoituksen ja taustatietolomakkeen läpikäymisen, minkä jälkeen sinulle laaditaan henkilökohtainen kirjallinen kuntosaliohjelma tavoitteiden, aiemman liikuntataustan, nykyisen terveydentilan sekä toiveiden perusteella. Ohjauksen kesto: 75 minuuttia.

Sinulle Räätälöity 225 € 

Sinulle räätälöidään Personal Training-paketti tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Pakettiin kuuluu 3 Personal Training-tapaamista. Tapaamiset ovat kestoltaan 60 minuuttia. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan toiveita, tavoitteita ja kuntotasoa. Samalla voidaan lähteä jo ensimmäisiin yhteistreeneihin Trainerin kanssa. Seuraavien tapaamisten sisältö ja aikataulu muokkautuvat sinun ja Trainerin yhdessä sopimien tavoitteiden mukaan. Voit tarpeen mukaan ostaa pakettiin lisätapaamisia. Yhden lisätapaamisen kesto on 60 minuuttia ja hinta 70 €. Sinulle Räätälöity-paketin loppusumma määräytyy paketin sisällön ja koon mukaan ja on sovittavissa erikseen Personal Trainerin kanssa. Pakettiin voidaan yhdistää ravintoneuvonta (erillishintaan). Loppusumman voi maksaa sopimuksen mukaan joko yhdessä tai kahdessa erässä (2 x 120 €).

Tavoitteista totta   490 €

Paketti on suunnattu henkilöille, jotka haluavat muutosta ja lisämotivaatiota harjoitteluunsa päästäkseen tavoitteisiinsa!  Paketti sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat panostaa liikuntaharrastukseensa sekä oman tieto-taitonsa lisäämiseen Personal Trainerin avulla. Paketti sisältää 7 tapaamiskertaa: Alkutapaamisen ja -testauksen sekä harjoittelun ohjelmoinnin, 5 yhteistä harjoituskertaa Personal Trainerin kanssa ja lopputestauksen jatkosuosituksineen. Tapaamisten kesto on 60 minuuttia. Loppusumman voi maksaa sopimuksen mukaan joko yhdessä tai kahdessa erässä (2 x 250 €).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: