Skip to main content

Olariumin asiakkaana saat tuoda ystävän ILMAISEKSI kanssasi treenaamaan ystävänpäivänä, joko kuntosalille tai jumppaan! *

Psst.. Tiesitkö, että kaikkia palveluitamme saa ostettua lahjakortille? Lue ystävänpäivän lahjavinkit tästä!

Ohjatuissa tunneissa perjantaina 14.2. tarjolla:

klo 10:00 MB Strength (45′) – voimaa & kehonhallintaa
klo 10:45 Mindful Body (55′) – rentouttava syvävenyttelytunti, keholle & mielelle
klo 17:30 Kuntonyrkkeily (55′)

Kuntonyrkkeilyssä liikkeitä tehdään yhdessä ja erikseen, intensiivisesti hiit-tyylillä! Tunti sisältää: perusteelliset alkulämmittelyt, nopeus- ja kuntopiiriharjoitteita, keskivartaloa vahvistavia liikkeitä ja lopuksi kehonhuollollisia liikkeitä. Osa harjoitteista toteutetaan pariharjoitteina; nyrkkeilyhanskat eivät kuitenkaan ole pakolliset, ja pärjäät myös ilman! Mutta, mikäli omistat nyrkkeilyhanskat, ota ihmeessä ne mukaan; vastaanotostamme saat ne myös lainaksi (2 paria saatavilla).

* Olariumin asiakkaana tarkoitetaan asiakasta, jolla on voimassa oleva Olarium-kortti kyseessä olevaan palveluun. Treenikaveri salille=kuntosalikortti voimassa, jumppaan=ryhmäliikunta/mix-kortti voimassa. Etu koskee siis yhtä treenikertaa yhdelle ystävälle kuntosalille tai yhdelle ryhmäliikuntatunnille ystävänpäivänä pe 14.2.2020.

Ystävä voi siis olla aikaisemmin Olariumissa kertamaksuilla, tutustumiskäynnillä käynyt tai kokonaan Olariumille uusi tuttavuus, jolla ei ole voimassa kyseessä olevaa liikuntapalvelua (kuntosali/ryhmäliikunta/mix) kortillaan.

Jätä kommentti

Test