Skip to main content

Syksyn 2016 ryhmäliikunnan lukujärjestys on käynnissä!

Kirjoittanut 21 heinäkuun, 201621 joulukuun, 2017ryhmäliikunta, syksyn

Voit tulostaa lukujärjestyksen itsellesi täältä. Aikataulu löytyy päivitettynä etusivullamme olevasta tapahtumakalenterista sekä nettisivumme ryhmäliikunta-aikataulusta. Voit myös noutaa oman kopiosi vastaanotostamme!

UUTUUS ryhmäliikunnassa Reetan energinen Combat ja tarjontaan palaa Janinan vetämä Yoga. Voit lukea kaikkien tuntiemme tarkemmat tuntikuvaukset täältä.

Latinissimo -tunti pidetään syksyllä 26.8. sekä 30.9. perjantaina klo 17:00 Interval -tunnin tilalla Vrajim Gandhin ohjaamana (Meksiko). Voit lukea lisää Latinissimo -tunnista tästä linkistä!

Muistathan, että syksyn tullen tunnit täyttyvät vikkelämmin kuin kesäaikana; saavuthan siis haluamallesi tunnille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, jotta mahdut varmasti mukaan. Otathan huomioon, että parkkipaikkoja on rajoitetusti ja edessämme oleva tienpuoleinen parkkipaikka on maksullinen. Olariumin oven edessä parkkialue on maksuton (2h ja 4h paikat). Suosittelemme tutustumaan myös lähialueen tienvarsien paikoitusmahdollisuuksiin, jotka ovat maksuttomia!

Jätä kommentti