VARAA AIKASI: asiakaspalvelu@olarium.fi tai puhelimitse vastaanoton ollessa auki: 09 813 3330.

Solarium on käytössä vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Vastaanottomme aukioloajat näet täältä

 

Varaamalla aikasi etukäteen varmistat, että haluamasi aika on sinulle vapaana.

Lämpimästi tervetuloa :)

Solariumia voivat käyttää vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Aikoja on varattavissa aina tasalta ja puolelta: solariumajat 5min, 15min ja 20min. Puolen tunnin aika riittää tällöin laitteen puhdistukseen ennen ja jälkeen käytön sekä mahdollisten rasvojen levityksen sekä vaatteiden vaihdon.

Olariumissa voit käydä solariumissa ilman sitoutumista, nimittäin meillä voit maksaa solarium-käyntisi myös kertamaksulla (sinun ei siis tarvitse omistaa omaa Olariumin korttia). Kertamaksujen lisäksi myymme 5 x 20min kortteja; hinnaston näet täältä.

Kohtuullisesti käytettynä solarium on hyvä ihon yleishoito, etenkin psoriasis- ja akneiholle. Solariumin käyttö on myös suositeltavaa ennen aurinkolomaa palamisen riskin pienentämiseksi. Nauti siis solariumin valosta ja lämmöstä maltillisesti ja turvallisesti!

Australian Gold


Solariumkosmetiikan avulla nopeammin kaunis ja kestävä rusketus! Terve ja hoidettu iho ruskettuu nopeammin, saat syvemmän ja kauniimman rusketuksen, joka myös säilyy pidempään. Solariumia varten on kehitetty oma kosmetiikkasarja Australian Gold, joita jälleenmyymme vastaanotossamme! Australian Gold tuotteet sisältävät runsaasti erilaisia ainesosia, jotka sekä hoitavat ihoa että edistävät rusketusta solariumissa ollessa.

Kokeile ja löydä oma suosikkisi!