Skip to main content

Mitä jos ostaisitkin tänä vuonna tavaran sijaan hyvää oloa treenikortin muodossa? Ostaessasi lahjaksi kausikortin kuntosalille, ryhmäliikuntaan tai molempiin, saat 30 % ostamastasi lahjasta treeniaikaa itsellesi!

Joululahjatarjouksemme ehdot:

* Lahjan ostajan lahjaksi tulevan treeniajan saa valita (kuntosali / ryhm√§liikunta / mix); treeniaika m√§√§rittyy lahjaksi ostetun kortin mukaan (esim. 1kk = 9 pv√§√§ / 3kk = 27 pv√§√§). Mik√§li lahjaksi ostettu aika on aamup√§iv√§aikaa, my√∂s itselle lahjaksi tuleva aika on aamuajoille. Lahjan saaja voi valita 3kk:n sis√§ll√§ ostop√§iv√§st√§, koska kortti otetaan k√§ytt√∂√∂n! Tarjous on lunastettava viimeist√§√§n 23.12.2018 klo 21:00 menness√§. Lahjan ostajalla on oltava magneettikortti, jotta lahjaksi tulevan lis√§ajan voi hy√∂dynt√§√§. My√∂s lahjan saajalla tulee olla magneettikortti viimeist√§√§n, kun palvelun k√§ytt√∂aika alkaa, mutta suosittelemme ostamaan magneettikortin lahjaan mukaan (√° 15 ‚ā¨).

Milloin ostoksille? Joulunajan aukioloajat näet tästä linkistä!


Kaikkia palveluitamme saa ostettua lahjakortille, joissa voimassaoloaika on 3kk ostopäivästä! Tässä vielä muita lahjavinkkejä:

**Käyttöaika Personal Training paketeissa: riittää, että 1. tapaamisaika on varattuna ennen lahjakortin voimassaoloajan loppumista. Samoin hieronnassa; riittää, että aika on varattu lahjakortin voimassaoloajan puitteissa.

Kysy lisää neuvoa vastaanotostamme: 09 813 3330, autamme sinua mielellämme keksimään juuri oikean hyvän olon lahjan läheisellesi.

Tervetuloa ostoksille! ūüėä

Jätä kommentti

Test