Skip to main content

Etsimme Personal Traineriä Olarium-tiimiin! :)

Kirjoittanut 21 tammikuun, 201721 joulukuun, 2017personal trainer

Etsimme henkilöä, joka voi työskennellä joustavasti iltaisin ja mahdollisesti myös viikonloppuisin, asiakkaiden kysynnän mukaan.

Asiakkaat ovat Olariumissa ensiarvoisen tärkeitä ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Emme etsi myyntitykkiä vaan henkilöä, joka tekee aidosti ohjaustyötä asiakaslähtöisesti; meillä henkilökohtainen treeniohjelma laaditaan täysin asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Olariumin ohjaajana edustat yritystämme sekä arvojamme.

Meillä voit harjoittaa Personal Trainer -toimintaa yrityksemme linjan ja palvelukokonaisuuksien mukaisesti, mutta sinulla on myös mahdollisuus kehittää käytössä olevia palveluitamme yhteistyössä muiden Personal Trainereidemme kanssa. Ja mikä parasta; pääset aloittamaan työn teon ilman, että joudut haalimaan itsellesi asiakkaita, joten saat suoran yhteyden jo valmiiseen asiakaskuntaan!

Mikäli olet energinen, positiivinen ja erityisesti kuntosaliharjoittelusta kiinnostunut ohjaaja, joka innostuu muiden motivoimisesta, niin lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen piia.kylmala@olarium.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2017.

Jätä kommentti