Olarium

Fitness Club Olarium on itsenäinen kuntosali, joten pystymme tarjoamaan kaikkia palvelujamme ilman vuosijäsenyyksiä tai pitkäaikaissitoutumista; Olariumin magneettikortille voit ladata mitä haluat, milloin haluat!

Tarjoamme mahdollisuuden lunastaa niin kymmenenkerran kortteja, kuin kausikorttejakin kuntosalille sekä ryhmäliikuntaan tai vaikkapa molempiin.

aula 21 Olarium

 

Olarium on lämminhenkinen paikka, monien asiakkaidemme toinen olohuone, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään! Espoon Olarissa sijaitseva Fitness Club Olarium on kuusihenkisen Espoolaisperheen omistama kuntosali. Olarium avasi ovensa 14. tammikuuta 2006 nykyisessä muodossaan.

Tarjoamme kattavan kuntosalin lisäksi laajan kirjon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten Yoga, Zumba, Mindful Body, Kahvakuula, Pilates sekä tietysti lihaskunto- ja koreografisia tunteja. Lisäksi tarjoamme urheiluhierontaa, yksilöohjausta (Personal Training) sekä lasten Temppujumppa -tunteja 3-6 vuotiaille lapsille. Palvelutarjontamme kattaa myös täysimittaisen solariumin, Australian Gold- solariumaktivaattoreiden sekä erilaisten lisäravinteiden ja oheistuotteiden jälleenmyynnin.

Aukioloaikamme sopivat moneen elämänrytmiin: magneettikortillamme pääset harjoittelemaan joka aamu jo klo 05.00 alkaen!

Tutustumiskäynti kuntosalimme puolelle on veloitukseton.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!