Skip to main content

LAPSET

Olarium tarjoaa 3-6-vuotiaille lapsille Temppujumppa-tunteja, joilla tärkeintä on hauskanpito ja onnistumisen tunteiden luominen. Tästä huolen pitävät kannustavat ja innostavat huippuammattitaitoiset ohjaajamme. Lisää tietoa tunneista saat tästä linkistä: Temppujumpat.

Lapsille on myös tiloissamme viihtyisä nurkkaus, jossa he voivat omatoimisesti leikkiä, kun vanhempi on treenaamassa. Nurkkauksessa ei ole valvojaa, joten ikäraja nurkkaukseen on 3 vuotta.

Takahuoneen tiloissamme on lapsille oma nurkkaus, johon otamme 3-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia 2 euron kertamaksua vastaan / tunti.

Nurkkaus on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat omatoimisesti leikkiä ja odottaa vanhempia heille tarkoitetussa tilassa. Tilamme on saanut runsaasti positiivista palautetta ja lapsetkin ovat viihtyneet.

Mikäli haluat varmistua, että lapsesi mahtuu leikkeihin mukaan haluamanasi ajankohtana, voit soittaa ja varata paikan vastaanotostamme etukäteen (09 813 3330). Tilassa ei ole lastenhoitajaa paikalla, siksi tilaa käyttävien lasten tulee osata toimia itsenäisesti.

Test