Temppujumpat lapsille

79,00 89,00 

Temppujumpat alkavat jälleen maaliskuussa 2022

Haluatko ilmoittaa lapsesi mukaan? Lähetä meille sähköpostia: asiakaspalvelu(a)olarium.fi, nimesi ja yhteystietosi, lapsen nimi & ikä, niin saamme ilmoittautumisen kirjattua. Ensimmäiset tunnit pidetään talvilomaviikon jälkeen keskiviikkona 2.3.2022! 

Tunneilla voi käydä myös kertamaksuilla: kertamaksut hoidetaan tullessa vastaanottomme kautta.

Kausi ajalla: 2.3.-11.5.2022
(11 jumppakertaa)

Temppujumppa 3-4 v.

Keskiviikkoisin klo 16:10-16:40

Temppujumpan tarkoituksena on tuottaa lapselle positiivisia kokemuksia liikunnan parissa, sekä kehittää lapsen motorisia taitoja, kuten tasapainoa, koordinaatiota ja perusliikkuvuutta. Jumpassa harjoitellaan ryhmässä toimimista sekä itsensä ilmaisua hauskalla tavalla, leikkeihin perustuen. Myös helpot temput, kuten kuperkeikat tulevat tutuiksi! Temppujumpan kesto on 30min.

Temppujumppa 5-6 v.

Keskiviikkoisin klo 16:45-17:30

Temppujumpan tarkoituksena on tuottaa lapselle positiivisia kokemuksia liikunnan parissa, sekä kehittää lapsen motorisia taitoja, kuten tasapainoa, koordinaatiota ja perusliikkuvuutta. Jumpassa harjoitellaan itsensä ilmaisua hauskalla tavalla, leikkeihin perustuen. Myös temput, kuten kuperkeikat, käsilläseisonnat ja kärrynpyörän alkeet tulevat tutuiksi! Temppujumpan kesto on 45min.

Tarjoamme vanhemmille kuntosalikäynnin -50% hintaan lapsen jumpan ajaksi!

Lapsille mukaan mukavat jumppavaatteet ja sisätossut/lenkkarit sekä juomapullo.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Valitse palvelu

Temppujumppa 3-4v., Temppujumppa 5-6v.