Tutustumiskäynti kuntosalin puolelle on aina veloitukseton vastaanoton aukioloaikoinamme – tervetuloa tutustumistreenille!

Olariumin kuntosalin puoli on peräti 500m² suuruinen harjoittelutilaltaan. Kattavan laitevalikoiman ja laajan vapaapainovarustuksen lisäksi saliltamme löytyy myös venyttelyalue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita ja tukevarakenteisia Davidin, Startracin ja Technogymin malleja.

Löydät kuntosaliltamme useita erilaisia laadukkaita levytankoja, joihin ladattavia levypainoja löytyy 1-25kg väliltä. Käsipainoja on 1 kilosta 50 kiloon asti, myös ladattavina. Kuntosaliltamme löytyy tehokkaaseen harjoitteluun myös 4-40 kilon kahvakuulia. Tiloissamme on kaksi maastavetolavaa, joilla voit harjoitella suuremmillakin painoilla. 

Salillamme on lisäksi kattava valikoima erilaisia aerobisia lämmittelylaitteita; 6 kuntopyörää, kaksi Spinning-pyörää sekä Wattbike. Lisäksi laitevalikoimassa on kaksi soutulaitetta, neljä crosstraineriä sekä kaksi juoksumattoa. Uusimpana lisänä valikoimaan on saapunut ilmanvastuksella toimiva Stairmaster HIIT pyörä, jossa voi tehdä joko käsin liikettä ja/tai jaloilla liikettä, samanaikaisesti tai erikseen!

Treenin päätteeksi voit hyödyntää venyttelytilaamme, josta löytyy muun muassa jumppapalloja ja -mattoja, foam rollereita, keppejä, hyppynaruja, kaksi Bosu palloa, eri vastuksilla ja eri tarkoituksiin kuminauhoja sekä tasapainolauta.