Tutustumiskäynti kuntosalin puolelle on aina veloitukseton vastaanoton aukioloaikoinamme

Tervetuloa tutustumistreenille!

Olariumin kuntosalin puoli on peräti 500m² suuruinen harjoittelutilaltaan.

Kuntosaliltamme löytyy laadukas laitevalikoima: suurin osa laitteistamme on joko Davidin tai TechnoGymin laitteita. Salimme takaosassa sijaitsee kaksi suurta vapaapaino aluetta (nostolavat), joista löytyy kattava vapaapainovarustus, 1-25 kg levypainoja sekä peräti 70 kpl irtokäsipainoja! Käsipainoja (1-50 kg) sekä tankoja löytyy myös ladattavina. Painonnostotankomme ovat laadukkaita Eleikon ja Leokon merkkisiä ja kahvakuulia löytyy myös 4-40 kg kokoisina treeniä varten.

Salillamme on lisäksi kattava valikoima erilaisia aerobisia lämmittelylaitteita; 6 kuntopyörää, kaksi Spinning-pyörää sekä Wattbike. Lisäksi laitevalikoimassa on kaksi soutulaitetta, neljä crosstraineriä sekä kaksi juoksumattoa. Uusimpana lisänä valikoimaan on saapunut ilmanvastuksella toimiva Stairmaster HIIT pyörä, jossa voi tehdä joko käsin liikettä ja/tai jaloilla liikettä, samanaikaisesti tai erikseen!

Treenin päätteeksi voit hyödyntää venyttelytilaamme, josta löytyy muun muassa jumppapalloja ja -mattoja, foam rollereita, keppejä, hyppynaruja, kaksi Bosu palloa, eri vastuksilla ja eri tarkoituksiin kuminauhoja sekä tasapainolauta.

Kuvagalleria:

Ikäraja kuntosalillemme on 16 vuotta. Tätä nuoremmilta edellytämme huoltajan kirjallista suostumusta, jotta nuori voi treenata omatoimisesti kuntosalillamme. Suosittelemme henkilökohtaisen ohjauksen toteutusta (Personal Training -palvelut), josta nuori saa myös oman harjoitusohjelman käyttöönsä. Voit varata ajan ohjaukseen tästä linkistä. Lisäksi tarvitsemme huoltajan allekirjoittaman suostumuslomakkeen, jonka voit tulostaa tästä.