Personal Training

Ajanvaraus

Voit varata aikasi Personal Trainerille suoraan tästä linkistä.

Varattuasi ajan täytäthän taustatietolomakkeen. Mitä aikaisemmin täytät taustatietolomakkeen, sitä paremmin Personal Trainer ehtii perehtyä taustatietoihisi, jolloin saat varmasti omiin tarpeisiisi räätälöidyn henkilökohtaisen ohjauksen.

IMG 20160406 175047 Personal Training

Mitä Personal Training on?

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Olitpa sitten vasta liikuntaa aloitteleva tai edistynyt treenaaja hyödyt varmasti personal trainerin ammattitaidolla laatimasta harjoitusohjelmasta, ravitsemussuunnitelmasta ja kannustuksesta. Yksilöllisen ohjelman ja upeiden puitteiden avulla onnistut!

Fitness Club Olariumin Personal Trainer -palvelut

Fitness Club Olarium on lämminhenkinen perheyritys, jonne kaikki ovat tervetulleita kuntoilemaan juuri sellaisina kuin ovatFitness Club Olarium tarjoaa upeat puitteet personal trainingille laajan palveluvalikoimansa ansiosta.

Voit kysyä lisätietoja henkilökohtaisesta ohjauksesta tai pyytää apua ajanvaraukseen soittamalla vastaanottoomme aukioloaikoinamme numeroon 09 813 3330 tai käymällä paikan päällä!

Lisätietoa Olariumin Personal Trainereista löydät täältä.